Povestea româncei care conduce una dintre cele mai importante divizii ale Huawei pe piaţa locală

Autor: Ioana Matei Postat la 20 iunie 2020 197 afişări

Povestea româncei care conduce una dintre cele mai importante divizii ale Huawei pe piaţa locală

„Într-un mediu de business sănătos ne raportăm în primul rând la contribuţia profesională, indiferent de gen”, a spus VVeronica Cristea-Nanu, Senior HR Manager, Huawei Technologies, în răspunsurile acordate Business MAGAZIN pentru realizarea profilului  său din anuarul dedicat celor mai puternice femei din business.

Cele mai recente realizări ale Veronicăi Cristea-Nanu, care lucrează în cadrul departamentului de resurse umane al Huawei Technologies de aproximativ şapte ani, se leagă de proiecte din zonele de design organizaţional, educaţie, comunicare strategică şi engagement. „Vrem ca oamenii noştri să simtă că sunt vizibili şi că îşi pot atinge potenţialul prin perseverenţă şi implicare personală”, descrie ea una dintre filosofiile prin care se raportează la cei peste 2.200 de angajaţi ai companiei. Pentru anul curent, spune că şi-a propus să devină mai bună în ceea ce face şi să aplice cât mai bine „principiile minimaliste în planurile mari ale existenţei”. Spune că o preocupă, de asemenea, sustenabilitatea în business, precum şi direcţia pe care o oferim generaţiilor tinere. În ceea ce priveşte diferenţele legate de gen, Cristea-Nanu spune că nu a identificat dificultăţi sau oportunităţi aduse de faptul că este femeie şi, de asemenea, spune că a fost tratată întotdeauna în mod corect de oamenii importanţi cu care a lucrat şi care au contribuit la construcţia sa ca profesionist. Pe tinerele care îşi încep acum parcursul profesional le sfătuieşte: „Găseşte ceva ce îţi place, decide direcţia în care mergi şi nu îţi pierde concentrarea. Fă tot posibilul să ajungi una dintre cei 10% care fac asta cel mai bine!”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.