Porţelan de cursă lungă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 decembrie 2018 60 afişări

Deja cunoscut pentru tehnica sa specială de prelucrare a pietrelor preţioase care-i permite să realizeze imagini tridimensionale în interiorul acestora, bijutierul chinez Wallace Chan „recidivează” cu o nouă invenţie, scrie CNN.

Porţelan de cursă lungă

Noua sa invenţie este de fapt un material la care lucrează de câţiva ani, un tip de porţelan despre care afirmă că este incasabil şi de cinci ori mai dur decât oţelul şi care poate fi folosit la crearea de bijuterii. Unul din motivele creării acestui material este dorinţa de a confecţiona obiecte care să reziste cât mai mult în timp, susţine Wallace Chan, şi, de asemenea, să nu-şi piardă strălucirea prin purtarea de către posesor, ceea ce nu se întâmplă în cazul metalelor folosite la confecţionarea de bijuterii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.