Producătorul ţigărilor Marlboro, Altria Group, intră în industria marijuanei

Postat la 07 decembrie 2018 246 afişări

Producătorul ţigărilor Marlboro, Altria Group, a mizat destul de mult pe industria în creştere a marijuanei, cu o investiţie de 1,8 miliarde de dolari în producătorul canadian de canabis Cronos Group Inc, informează Reuters.

Producătorul ţigărilor Marlboro, Altria Group, intră în industria marijuanei

Altria preia până la 55% din Cronos, aceasta fiind cea mai recentă dintr-o serie de investiţii ale marilor companiilor care speră să beneficieze de legalizarea marijuanei în Canada, pentru uz recreaţional.

Producătorul de bere Corona, Constellation Brands, a anunţat o investiţie de 4 miliarde dolari în compania canadiană Canopy Growth în luna august, cea mai mare investiţie din industrie până în prezent.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
producator,
industrie,
marijuana,
tigari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.