Premierul Franţei, întâlnire cu lideri ai Mişcării „Vestele Galbene”. Noi proteste sunt anunţate astăzi

Autor: Mihai Draghici Postat la 08 decembrie 2018 87 afişări

Premierul Franţei, Edouard Philippe, se va întâlni vineri seară cu unii dintre liderii Mişcării "Vestele Galbene", înaintea noii serii de proteste de sâmbătă, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Premierul Edouard Philippe se va întâlni vineri seară cu o delegaţie a Mişcării "Vestele Galbene Libere", a anunţat Palatul Matignon.

La reuniune vor fi prezenţi cel puţin trei lideri ai mişcării de protest - Benjamin Cauchy, Jacline Mouraud şi Cédric Guémy.

Aproximativ 135.000 de persoane au participat sâmbăta trecută la protestele organizate în Franţa de Mişcarea "Vestelor Galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi şi erodarea nivelului de trai. Cel puţin 263 de persoane au fost rănite în cursul protestelor de la Paris, iar 412 indivizi acuzaţi de implicare în violenţe au fost reţinuţi, a transmis Ministerul francez de Interne.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
PROTESTE,
POLITICĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.