Ponta: Şi la Guvern sunt discrepanţe salariale foarte mari, dar nu ne lasă CC să dăm soluţia corectă

Postat la 19 februarie 2014 36 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat că, politic, Guvernul susţine ancheta Parlamentului privind salariile din Autoritatea de Supravhegere Financiară, afirmând că şi în cadrul instituţiilor guvernamentale există discrepanţe salariale foarte mari, dar "soluţia corectă" nu este permisă de Curtea Constituţională.

Ponta: Şi la Guvern sunt discrepanţe salariale foarte mari, dar nu ne lasă CC să dăm soluţia corectă

 "Autoritatea de Supravhegere Financiară este în subordinea Parlamentului şi, din punct de vedere politic, Guvernul a spus foarte clar că susţine ca Parlamentul să îşi facă datoria şi să ancheteze modul în care lucrurile s-au desfăşurat la ASF. Însă faptul că nu e la Guvern nu mă face să uit că şi în cadrul instituţiilor guvernamentale încă avem discrepanţe foarte mari între cei cu salarii foarte mici şi cei cu salarii mult prea mari", a spus Ponta, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, în faţa presei.

El a adăugat că a discutat cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, în vederea găsirii unor soluţii, dar care nu pot fi aplicate, fie ca urmare a deciziilor Curţii Constituţionale, fie din lipsa resurselor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-si-la-guvern-sunt-discrepante-salariale-foarte-mari-dar-nu-ne-lasa-cc-sa-dam-solutia-corecta-12116378
12116378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.