Şoferii pot să cumpere poliţa RCA direct de pe telefon

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 februarie 2014 107 afişări

Şoferii pot să cumpere poliţa obligatorie de asigurare direct de pe telefonul mobil şi să o primească prin curier la adresa poştală, prin intermediul aplicaţiei Auto.ro.

Şoferii pot să cumpere poliţa RCA direct de pe telefon

Aplicaţia, care se poate instala gratuit, permite accesul la mai multe oferte RCA şi achiziţionarea celei potrivite prin intermediul cardului bancar, fără a avea taxe sau comisioane suplimentare. Sistemul este realizat în parteneriat cu Safety Broker.

Şoferii completează mai multe câmpuri, precum datele autovehiculului şi datele de contact, iar acestea sunt păstrate în memoria aplicaţiei, facilitând procesul în cazul unor achiziţii viitoare.

Aplicaţia permite şi achiziţionarea de roviniete, prin card bancar sau SMS, şi funcţionează pe dispozitive mobile cu sisteme iOS sau Android.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/soferii-pot-sa-cumpere-polita-rca-direct-de-pe-telefon-12113471
12113471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.