Retailerul danez de mobilă JYSK caută furnizori români pentru magazinele din Europa Centrală şi de Est

Autor: Ioan Dornescu Postat la 18 februarie 2014 91 afişări

Retailerul danez de mobilier şi accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,5 miliarde de euro, este interesat de colaborări cu producători de mobilă şi saltele din România pentru magazinele din Europa Centrală şi de Est.

Retailerul danez de mobilă JYSK caută furnizori români pentru magazinele din Europa Centrală şi de Est

"Expansiunea în alte ţări şi deschiderea de noi magazine au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru JYSK. De aceea, gestionarea logisticii este deosebit de importantă. Centrul nostru de achiziţii se ocupă cu meticulozitate să găsească furnizori în toată lumea", a declarat într-un comunicat Alex Bratu, country manager pentru JYSK România şi Bulgaria.

În România JYSK operează în prezent 14 magazine şi are în plan să ajungă la o reţea de 100 de unităţi pe termen mediu.

"În cadrul JYSK Group estimăm că vom deschide aproximativ 120 de magazine noi în 2014. Planurile de expansiune pe termen mediu aprobate de JYSK Nordic sunt: 100 magazine în România şi 35 în Bulgaria. Esenţial pentru noi este să găsim locaţii potrivite şi condiţii contractuale bune pentru zonele în care ne vom dezvolta. Suprafaţa medie a unui magazin JYSK Nordic este de 1.000 mp, iar magazinele din România sunt ceva mai mari. Bineînţeles, una dintre priorităţile noastre este adaptarea la sistemul JYSK Nordic din toate punctele de vedere: layout magazine, sortimente şi gamă de produse, sistem informatic şi sistem de management. Astfel, anul acesta toate magazinele din România vor trece printr-o perioadă de remodelare", a arătat Bratu.

Grupul a intrat pe piaţa românească în 2007 prin magazine în franciză, iar în luna martie a anului trecut a devenit proprietarul unităţilor din România şi Bulgaria, managementul celor două ţări fiind reunit într-un sediu central la Bucureşti.

Grupul fondat şi controlat de omul de afaceri Lars Larsen are peste 2.100 de magazine în 35 de ţări. Produsele comercializate în unităţile din România provin în mare parte din Danemarca, Polonia, China, Indonezia şi Vietnam, precum şi de la furnizori locali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JYSK,
PARTENERI,
/actualitate/retailerul-danez-de-mobila-jysk-cauta-furnizori-romani-pentru-magazinele-din-europa-centrala-si-de-est-12107494
12107494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.