Adrian Mitrea, Actavis: "Ajuns în firmă, am înţeles că dacă am două luni în companie, sunt deja vechi”

Autor: Razvan Muresan Postat la 17 februarie 2014 1174 afişări

Nemţeanul Adrian Mitrea a lucrat ani buni în echipele celor mai puternici distribuitori din industria farma locală, iar din august 2012 a fost numit director comercial şi de distribuţie în cadrul producătorului de medicamente Actavis.

Adrian Mitrea, Actavis: "Ajuns în firmă, am înţeles că dacă am două luni în companie, sunt deja vechi”

“Lucrez în Actavis de mult timp, de la finalul lunii august 2012. Spun mult timp pentru că, ajuns în firmă, am înţeles că dacă am două luni în companie, sunt deja vechi”, spune Adrian Mitrea. El şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în cadrul celui mai mare distribuitor de medicamente din România, Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, unde a fost, pe rând, manager de achiziţii, manager de calitate şi expert în lanţul de aprovizionare. A trecut în cursul anului 2009 pe la compania de consultanţă Link Resource şi pe la producătorul de cosmetice L’Oreal, iar în anii 2010 şi 2011 a fost managerul responsabil de logistică al distribuitorului Fildas, deţinut de Anca Vlad. Înainte de a ajunge la Actavis a lucrat timp de un an pentru Farmavet.

„Experienţa mea profesională este diversă, în special pe segmentele achiziţii şi logistică, însă cred că cel mai important aspect al vieţii mele profesionale de până acum ţine de investiţia în oameni făcută de mine sau de alţii în mine”, mai spune Mitrea.

Managerul a absolvit Facultatea de Statistică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti în anul 2000. Este căsătorit şi are doi copii.


FUNCŢIE director comercial şi de distribuţie

VÂRSTĂ 37 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2011 80 mil. euro

ANGAJAŢI cca 200

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adrian Mitrea,
Actavis
/lideri/adrian-mitrea-actavis-ajuns-in-firma-am-inteles-ca-daca-am-doua-luni-in-companie-sunt-deja-vechi-12099634
12099634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.