Avocata lui Becali: Există "pericol iminent de paraplegie". Instanţa decide privind solicitarea de întrerupere a pedepsei

Postat la 19 februarie 2014 51 afişări

Avocata lui Gigi Becali, Maria Vasii, a declarat, miercuri, la Tribunalul Constanţa, unde se judecă solicitarea omului de afaceri de întrerupere a pedepsei, că are "încredere că nu va fi o soluţie de respingerii a cererii" şi că în cazul clientului său există "pericol iminent de paraplegie".

Avocata lui Becali: Există "pericol iminent de paraplegie". Instanţa decide privind solicitarea de întrerupere a pedepsei

 Gigi Becali a fost adus, miercuri dimineaţă, de la penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat, la Tribunalul Constanţa, unde are loc un nou termen în procesul în care a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale.

Becali s-a prezentat în faţa magistraţilor purtând, ca şi la termenele anterioare, un guler cervical, el cerând instanţei să admită solicitarea de întrerupere a pedepsei.

El a spus că la dosar sunt depuse cinci opinii ale unor medici neurochirurgi, toţi concluzionând că intervenţia chirurgicală este iminentă.

"Când cinci opinii ale medicilor neurochirurgi, între care şi medicul Ciurea, care este cel mai mare din România, arată că dacă nu se face operaţia este pericol de paralizie, nimeni nu mă poate obliga să fac această intervenţie la un doctor pe care îl vor instituţiile statului", a spus Becali în faţa instanţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocata-lui-becali-exista-pericol-iminent-de-paraplegie-instanta-decide-privind-solicitarea-de-intrerupere-a-pedepsei-12113180
12113180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.