Raiffeisen anunţă ieftinirea creditelor în lei, la câteva ore după o decizie similară luată de BCR

Postat la 18 februarie 2014 100 afişări

Raiffeisen Bank a lansat o campanie promotionala la creditele pentru nevoi personale in lei, scazand dobanzile cu 3,25%. Astfel, dobanda creditelor de nevoi personale in lei coboara pana la 9,75% pe an.

Raiffeisen anunţă ieftinirea creditelor în lei, la câteva ore după o decizie similară luată de BCR

Raiffeisen Bank a lansat o campanie promotionala la creditele pentru nevoi personale in lei,  scazand dobanzile cu 3,25%, a anunţat creditorul.

Astfel, dobanda creditelor de nevoi personale in lei coboara pana la 9,75% pe an.

BCR reduce cu 1,25% dobânda la creditele de consum garantate cu ipotecă în lei

„Creditam din ce in ce mai mult in moneda nationala, iar creditele pentru nevoi personale sunt 100% acordate in lei. Acum venim in intampinarea nevoilor clientilor cu o varianta avantajoasa de creditare in lei pe o perioada de cinci ani cu o dobanda de 9,75% pe an. In plus, pentru clientii de casa oferim sansa de a castiga premii atractive, prin tragere la sorti, in fiecare zi pana in 16 mai 2014” a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Retail, Raiffeisen Bank.

Acordarea unui astfel de credit dureaza 24 de ore, pe baza urmatoarelor documente: adeverinta de venit, cartea de identitate si o factura de utilitati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raiffeisen,
credite,
dobanzi,
clienti,
credit
/actualitate/raiffeisen-anunta-ieftinirea-creditelor-in-lei-la-cateva-ore-dupa-o-decizie-similara-luata-de-bcr-12107516
12107516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.