La 32 de ani, Csongor Danguly coordonează în cadrul MOL un departament cu 45 de oameni

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 februarie 2014 832 afişări

Înainte de a se alătura grupului MOL Csongor Danguly a lucrat timp de trei ani drept consultant pentru soluţii ERP şi cinci ani ca auditor financiar, în diverse poziţii, în cadrul Deloitte.

La 32 de ani, Csongor Danguly coordonează în cadrul MOL un departament cu 45 de oameni

Este membru al ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din 2012. „Astfel am intrat în contact, direct sau în calitate de consultant extern, cu peste 100 de companii. Am putut evalua multe modele de afaceri sau de management şi am coordonat echipe de profesionişti.

Cu fiecare etapă a carierei, am luat acele decizii care mi-au permis să obţin experienţe de calitate într-un interval de timp destul de comprimat, pentru că mi-am propus ca, la un anumit moment al vieţii mele profesionale, abilităţile mele să fie considerate potrivite poziţiei de CFO într-o companie multinaţională. Am avut norocul să fiu remarcat de MOL România şi să fiu recrutat pentru  această funcţie."

Acum coordonează un departament de 45 de oameni şi spune că indicatorii după care se ghidează sunt mai calitativi.

„În prima lună de la venirea mea la MOL România mi-am alocat cel puţin 12 ore zilnic tocmai în acest scop. Aş adăuga că, în cariera mea, atunci când am considerat că etapa profesională în care mă aflam mi-a oferit maximum din ceea ce mi-am propus, s-a născut nevoia de schimbare. Recunosc că perioadele când trebuia să decid paşii următori, să analizez ofertele primite şi să o aleg pe cea mai potrivită nu au fost simple. Prin fiecare schimbare mi-am asumat un risc, de a începe şi de a crea ceva nou, dar deciziile pe care le am luat s-au dovedit a fi cele eficiente."


Csongor-Aron Danguly

MOL ROMANIA

FUNCŢIE director financiar

VÂRSTĂ 32 de ani

ACŢIONARIAT  MOL România

CIFRĂ DE AFACERI 2011 3,137 miliarde lei

ANGAJAŢI 200

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Csongor Danguly,
MOL
/lideri/la-32-de-ani-csongor-danguly-coordoneaza-in-cadrul-mol-un-departament-cu-45-de-oameni-12100018
12100018
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.