Ponta: Restructurarea creditelor, aplicată probabil de la 1 iulie. Va fi opţională pentru bănci şi persoane

Postat la 08 mai 2014 43 afişări

Operaţiunea de restructurare a creditelor va fi aplicată, probabil, de la 1 iulie, dar nu va fi obligatorie, ci opţională atât pentru bănci, cât şi pentru persoane, condiţiile fiind cele convenite cu instituţiile financiare internaţionale, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Restructurarea creditelor, aplicată probabil de la 1 iulie. Va fi opţională pentru bănci şi persoane

 Întrebat de presă când va fi aplicată măsura restructurării creditelor pentru populaţie şi dacă este finalizat proiectul de act normativ în acest sens, Ponta a precizat că măsura va fi aplicată probabil cu 1 iulie.

"Probabil de la 1 iulie. Imediat ce este gata finalizat proiectul, va fi pus pe site. Nu va fi obligatoriu, va fi opţional, şi pentru persoane, şi pentru bănci", a declarat premierul.

El a precizat că proiectul va fi include condiţiile discutate cu organismele financiare internaţionale şi vor fi puse în dezbatere publică.

Restructurarea îmrumuturilor populaţiei prevede reduceri de impozit, dar numai după expirarea perioadei de reeşalonare, de doi ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-restructurarea-creditelor-aplicata-probabil-de-la-1-iulie-va-fi-optionala-pentru-banci-si-persoane-12614214
12614214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.