Ponta: Respingerea legii Roşia Montană nu e problemă, ci să nu dăm mesaj contra tuturor investiţiilor

Postat la 26 septembrie 2013 41 afişări

Premierul Ponta a declarat că respingerea proiectelui de lege privind Roşia Montană nu constituie o problemă, dar este important ca România să nu dea un mesaj împotriva tuturor investiţiilor străine şi a utilizării resurselor naturale.

Ponta: Respingerea legii Roşia Montană nu e problemă, ci să nu dăm mesaj contra tuturor investiţiilor

 "Respingerea proiectului Roşia Montană în Parlament nu este nicio mare problemă. Nu se întâmplă nimic cu România dacă nu se mai face proiectul Roşia Montană. Dacă România transmite mai departe - şi aici nu mă refer doar la Roşia Montană, pentru că cei de la Reuters mă întrebau despre gaze de şist, mă întrebau despre investiţii străine - dacă România transmite mai departe un mesaj că suntem împotriva tuturor investiţiilor străine şi a utilizării resurselor noastre e o catastrofă, şi lucrul acesta îl spun şi astăzi", a declarat, joi, premierul Ponta.

Întrebat cum ar putea transmite România un astfel de mesaj, Ponta a arătat că un astfel de mesaj poate apărea ca urmare a unei poziţii politice de interzicere a tuturor proiectelor de exploatare a resurselor energetice, precum gazele de şişt şi altele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-respingerea-legii-rosia-montana-nu-e-problema-ci-sa-nu-dam-mesaj-contra-tuturor-investitiilor-11399464
11399464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.