Vâlcov, despre Roşia Montană: Decizia noastră este foarte greu de luat. Orice am face, probabil vom supăra

Postat la 25 septembrie 2013 52 afişări

Senatorul Darius Vâlcov, preşedintele Comisiei speciale parlamentare pentru Roşia Montană, a spus, miercuri după-amiază, după ce a vizitat o parte din obiectivele din zonă, că va fi o decizie foarte greu de luat pentru că, indiferent care va fi aceasta, vor exista supărări.

Vâlcov, despre Roşia Montană: Decizia noastră este foarte greu de luat. Orice am face, probabil vom supăra

 "Am venit pentru a lua pulsul, aşa cum vom face în toate întâlnirile pe care le vom avea. Nu am venit să criticăm sau să susţinem, am venit să-i unim pe români, şi nu să-i dezbinăm. Decizia noastră este foarte greu de luat. Orice am face, probabil vom supăra, însă noi trebuie să fim convinşi că vom lua această decizie în cunoştinţă de cauză", a spus Vâlcov.

El a spus că membrii comisiei nu au concluzii încă, amintind că în 20 octobrie vor înainta Parlamentului un raport despre Roşia Montană, care va supus votului Senatului, apoi Camerei Deputaţilor.

Vâlcov a mai spus că, dacă va mai fi nevoie, membrii comisiei vor mai veni la Roşia Montană.

El a adăugat că membrii comisiei aflaţi la Roşia Montană îi aşteaptă la discuţii pe reprezentanţii Alburnus Maior şi ai altor organizaţii care se opun proiectului minier.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valcov-despre-rosia-montana-decizia-noastra-este-foarte-greu-de-luat-orice-am-face-probabil-vom-supara-11395374
11395374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.