Preşedintele Nokia recunoaşte erori în contractul lui Elop

Postat la 25 septembrie 2013 40 afişări

Preşedintele Nokia, Risto Siilasmaa, a recunoscut că a indus în eroare opinia publică şi pe premierul ţării în legătură cu beneficiile de 18,8 milioane euro care vor fi încasate de fostul CEO Stephen Elop, şi a spus că suma este atât de mare din cauza unui "accident" apărut în contractul acestuia.

Preşedintele Nokia recunoaşte erori în contractul lui Elop

 Iniţial, Siilasmaa a încercat să calmeze nemulţumirea publică legată de mărimea sumei acordată lui Elop afirmând că termenii sunt aproape similari cu cei obţinuţi de alţi foşti directori generali ai Nokia, relatează The Guardian.

El a fost însă nevoit să recunoască marţi că Elop va încasa cu 14,6 milioane de euro mai mult decât a obţinut directorul general precedent, Olli-Pekka Kallasvuo, în urmă cu trei ani.

Siilasmaa a declarat site-ului finlandez Helsingin Sanomat că un "accident" apărut în formularea contractului face ca Elop să încaseze uriaşa sumă.

"Este o situaţie foarte nefericită în acest caz, care provoacă multă emoţie", a spus Siilasmaa..

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-nokia-recunoaste-erori-in-contractul-lui-elop-11394394
11394394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.