Preşedintele iranian a condamnat la ONU atacurile americane cu avioane fără pilot împotriva unor "nevinovaţi"

Postat la 25 septembrie 2013 25 afişări

Atacurile cu avioane fără pilot care ating persoane "nevinovate" sunt condamnabile, a declarat marţi la ONU preşedintele iranian Hassan Rohani, referindu-se la strategia antiteroristă americană.

Preşedintele iranian a condamnat la ONU atacurile americane cu avioane fără pilot împotriva unor "nevinovaţi"

 Într-un discurs susţinut în faţa membrilor Adunării Generale a ONU, Rohani a condamnat terorismul, pe care l-a calificat drept "un flagel violent". Dar, a adăugat el, "folosirea unor dron (avioane fără pilot) împotriva unor persoane nevinovate, în numele luptei împotriva terorismului, ar trebui de asemenea condamnată".

Statele Unite au multiplicat începând din 2004 raidurile cu avioane fără pilot în zone tribale semiautonome în vestul Pakistanului, la frontiera cu Afganistanul, care servesc drept sanctuar talibanilor şi altor grupări islamiste armate ca Al-Qaida.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-iranian-a-condamnat-la-onu-atacurile-americane-cu-avioane-fara-pilot-impotriva-unor-nevinovati-11391141
11391141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.