Ponta: Guvernul nu e agenţie imobiliară. RA-APPS să aibă 20-50 locuinţe de serviciu şi 10 vile de protocol. Restul să fie vândute

Postat la 16 ianuarie 2013 13 afişări

Numărul locuinţelor de serviciu ale Regiei Protocolului de Stat ar trebui redus la 20-50 de apartamente pentru demnitari, la care să se adauge încă zece vile de protocol pentru şeful statului, preşedinţii Parlamentului şi prim-ministru, iar restul activelor să fie vândute, a afirmat premierul Victor Ponta.

"Hai să stabilim cine beneficiază în România de locuinţă de serviciu: miniştrii, cei egali cu miniştrii şi, eventual, secretarii de stat. Sunt cam mulţi asimilaţi, recunosc, sunt o mulţime de oamenii din diverse instituţii (...) Guvernul nu e agenţie imobiliară. Orice Guvern, bănuiesc, din lume are câţiva demnitari, nu prea mulţi, dar le stabilim rangul, consilier prezidenţiali care e la rang de ministru, pentru ăştia ţin 20, 30, 50 de apartamente şi din cele Dumnezeu ştie câte vile de protocol ţinem zece vile ca preşedintele, preşedintele Camerei, al Senatului, primul-ministru să meargă la Neptun, la Predeal sau la Covasna, dacă e cazul, zece vile, restul absolut toate celelalte să le vindem", a spus Ponta la Realitatea TV.

El a precizat că Guvernul va publica miercuri o primă listă a chiriaşilor RA-APPS, precizând, la întrebarea moderatorilor, că pe listă figurează încă şi Mircea Geoană, cu o chirie lunară de 3.200 euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Guvern,
agenţie,
imobiliară,
RA-APPS
/actualitate/ponta-guvernul-nu-e-agentie-imobiliara-ra-apps-sa-aiba-20-50-locuinte-de-serviciu-si-10-vile-de-protocol-restul-sa-fie-vandute-10475254
10475254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.