LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ponta anunţă că a aprobat demisia lui Vâlcov după cererea DNA de arestare a acestuia

Autor: Thomas Dinca Postat la 19 martie 2015 25 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că a aprobat demisia lui Darius Vâlcov din postul de ministru al Finanţelor, având în vedere cererea DNA de arestare a acestuia, şi că va prezenta în cel mai scurt timp preşedintelui Klaus Iohannis o propunere pentru acest portofoliu.

"Având în vedere noua cerere a DNA, am aprobat demisia dlui Vâlcov! Voi prezenta în cel mai scurt timp Preş. Iohannis o nouă propunere pt MFP", scrie Ponta pe Twitter.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut aviz de la Senat pentru reţinerea şi arestarea preventivă a lui Darius Vâlcov, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20% din sumele încasate.

Duminică, Darius Vâlcov i-a înaintat premierului Victor Ponta demisia din funcţia de ministru al Finanţelor, dar Ponta a precizat atunci că acesta va rămâne ministru până la finalizarea noului Cod Fiscal.

Proiectul Codului Fiscal va fi aprobat miercuri de Guvern.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
VÂLCOV,
/actualitate/ponta-anunta-ca-a-aprobat-demisia-lui-valcov-dupa-cererea-dna-de-arestare-a-acestuia-14017794
14017794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.