Un membru CNA a propus să se ceară Parlamentului revocarea Laurei Georgescu de la conducerea CNA

Autor: Madalina Cerban Postat la 19 martie 2015 34 afişări

Monica Gubernat, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a propus, joi, colegilor săi adoptarea unei decizii prin care să se solicite Parlamentului revocarea Laurei Georgescu din funcţia de preşedinte al Consiliului.

Monica Gubernat a făcut această propunere, la începutul şedinţei de joi a Consiliului. Ea a solicitat de fapt introducerea unui astfel de punct pe ordinea de zi a şedinţei CNA de joi.

Gubernat a invocat în acest sens "conflictul permanent" din interiorul CNA, care a ajuns în instanţă.

"Având în vedere conflictul permanent din interiorul instituţiei, conflict care a ajuns în instanţă, conflictele de interese rezultate în urma acestei acţiuni şi o să vă dau un singur exemplu, CNA, în calitate de pârât (în instanţă, n.r.), trebuie să depună o interpelare, acea interpelare va suna în felul următor: 'CNA, reprezentat legal de doamna Laura Georgescu, dat în judecată de doamna Laura Georgescu'; de asemenea, având în vedere adrese asumate în numele CNA, cu caracter ascuns de recomandare, de care aflăm din păcate din presă; de asemenea, decizii luate de CNA, care nu sunt puse în practică, corespondenţe cu diverse instituţii ascunse de ochii CNA, nu mai vorbesc de credibilitatea şi de imaginea instituţiei, vă propun spre adoptare o decizie prin care solicităm Parlamentului revocarea din funcţia de preşedinte a doamnei Laura Georgescu", a spus Monica Gubernat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MONICA GUBERNAT,
CNA,
LAURA GEORGESCU
/actualitate/un-membru-cna-a-propus-sa-se-ceara-parlamentului-revocarea-laurei-georgescu-de-la-conducerea-cna-14014513
14014513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.