Platforma online a ANAF, utilizată de puţin peste 4000 de braşoveni la trei ani de la lansare

Postat la 12 octombrie 2017 80 afişări

Platforma online a ANAF, care îi scuteşte pe contribuabili de drumul până la ghişeu, a fost utilizată de puţin peste 4.000 de braşoveni la trei ani de la lansare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Platforma online a ANAF, utilizată de puţin peste 4000 de braşoveni la trei ani de la lansare

Lansată la sfârşitul anului 2014, platforma ”Spaţiul privat virtual“, care are scopul de a-i scuti pe contribuabili de drumul până la ghişeu şi statul la cozi, a fost utilizată de doar 4.359 de braşoveni, persoane fizice şi juridice.

Din acest motiv, reprezentanţii ANAF Braşov organizează, în 17 octombrie, la Camera de Comerţ şi Industrie, un seminar la care sunt invitate mai ales companiile, pentru a se familiariza cu această formă simplă de a depune declaraţiile fiscale online.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.