Hackerii israelieni au arătat cum Rusia a folosit antivirusul Kaspersky ca motor global de căutare pentru a găsi secrete ale SUA

Postat la 11 octombrie 2017 629 afişări

Hackeri ai guvernului israelian au descoperit faptul că guvernul rus foloseşte antivirusul Kaspersky ca pe un motor de căutare global, cu scopul de a colecta informaţii secrete ale SUA, transmite The New York Times.

Hackerii israelieni au arătat cum Rusia a folosit antivirusul Kaspersky ca motor global de căutare pentru a găsi secrete ale SUA

Soluţiile oferite de compania din Rusia sunt folosite de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Prin intermediul acestor programe, hackerii guvernului rus au căutat în computerele mai multor persoane, printre care şi angajaţi din peste 20 din agenţii ale SUA, pentru a găsi informaţii despre proiectele serviciilor secrete americane.

Citiţi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.