Piata constructiilor din Romania va creste cu 22 miliarde de dolari in urmatorii zece ani

Postat la 12 mai 2011 52 afişări

Sectorul constructiilor va creste mai rapid decat PIB, la nivel global, in urmatorii zece ani, cand piata de constructii va avansa cu 4.800 miliarde dolari, la 12.000 miliarde dolari, iar cea din Romania se va majora cu 22 miliarde dolari, potrivit unui studiu.

"Romania va contribui cu 22 de miliarde de dolari americani la cresterea sectorului constructiilor in urmatorii 10 ani, a patra cea mai mare contributie din Europa Centrala si de Est, dupa cea a Rusiei, 117 miliarde de dolari americani, Turciei - 81 de miliarde de dolari, si Poloniei - 51 de miliarde de dolari, insa va avea o contributie mai mare la cresterea globala decat cea a Cehiei, 13 miliarde dolari, Bulgariei, 8 miliarde, a Ucrainei, 7 miliarde si a Ungariei, 5 miliarde dolari", se arata intr-un comunicat al PwC Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
banni,
PIB
/actualitate/piata-constructiilor-din-romania-va-creste-cu-22-miliarde-de-dolari-in-urmatorii-zece-ani-8263443
8263443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.