Părintele Calistrat, explicaţii halucinante. De ce a lovit, de fapt, două femei în curtea bisericii: 'Mi-au...'

Postat la 10 noiembrie 2022 1045 afişări

Părintele Calistrat, explicaţii halucinante. De ce a lovit, de fapt, două femei în curtea bisericii: 'Mi-au...'

Preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, din judeţul Iaşi are propria variantă, după ce a fost acuzat că a lovit două femei în curtea mănăstirii.

Preotul acuzat de violenţă susţine că cele două femeie l-ar fi agresat pe el, una chiar l-a împins şi a căzut pe trotuar.

„Mare problemă nu s-a întâmplat. Acolo este un cimitir, într-o coastă, unde mai vin creştini din afară şi îşi iau locuri, iar fetele astea două, n-o să le dau numele, să nu fie calomnie, au acolo vreo 2-3 locuri, sunt 2 copile nemăritate, care au deviaţie de comportament sau puţină isterie.

De când au luat mormintele alea acolo, au început să domine mănăstirea, să creeze un conflict la biserică. Prima dată le-am spovedit, erau supărate şi mi s-au părut agasante, le-am spus că am multă lume…

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curte,
femei,
lovire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.