(P) Cardurile De Combustibil Ajută Companiile CTR Să Meargă Mai Departe Prin Toată Europa

Postat la 22 februarie 2023 34 afişări

(P) Cardurile De Combustibil Ajută Companiile CTR Să Meargă Mai Departe Prin Toată Europa

În acest articol sunt descrise cardurile de combustibil precum şi beneficiile pe care acestea le oferă companiilor de transport rutier comercial care operează la nivel internaţional sau în UE.

Cardurile De Combustibil Ajută Companiile CTR Să Meargă Mai Departe Prin Toată Europa

Căutaţi o modalitate de a fi cu un pas în faţa concurenţei? Cardurile de combustibil oferă beneficii şi soluţii de plată pentru a ajuta companiile de transport cu camioanele şi de transport de orice dimensiune să meargă doar înainte. Aflaţi cum soluţiile de plată Eurowag vă pot conduce afacerea pe drumul către succes.

Copilotul perfect pentru distanţe lungi

Creşterea costurilor combustibilului, traficul intens, diferite reglementări privind taxele din mai multe ţări precum şi nebunia de a ţine evidenţa teancurilor enorme de chitanţe în diferite limbi pot încetini atât companiile comerciale de transport rutier mari cât şi pe cele mici. Pe lângă toate aceste probleme, şoferul este nevoit să facă plăţi mari în numerar şi valute străine pentru combustibil dar şi taxele de trecere, ceea ce crează probleme de flux de numerar precum şi de siguranţă a şoferului.

Din fericire, Eurowag oferă soluţii potrivite pentru a evita toate aceste blocaje cu ajutorul cardurilor de combustibil Eurowag. Tranzacţii securizate fără numerar, preţuri competitive la peste 15.000 de benzinării din toată Europa, opţiuni rapide de plată a taxelor de trecere în 26 de ţări şi facturare simplificată pentru gestionarea mai uşoară a chitanţelor sunt doar câteva dintre beneficiile exclusive oferite de cardul de combustibil Eurowag.

O sumedenie de avantaje

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră, există un card de combustibil Eurowag care se potriveşte perfect nevoilor dumneavoastră. Companiile CTR mari şi mijlocii beneficiază de scutire de taxe la tranzacţiile pentru plăţile de combustibil şi taxe de trecere, planificarea rutelor prin aplicaţia mobilă Eurowag dar şi diverse servicii partenere, cum ar fi reparaţiile vehiculelor şi curăţarea rezervoarelor, toate oferite doar cu cardul Eurowag ONE. Conceput ca o soluţie modernă de plată, cardul Eurowag ONE oferă control deplin asupra tuturor tranzacţiilor, funcţii de prevenire a fraudelor şi un portal pentru clienţi foarte uşor de utilizat. Clienţii Eurowag ONE pot beneficia, de asemenea, de servicii financiare şi fiscale profesionale pentru a ajuta la creşterea fluxului de numerar şi a lichidităţilor pentru afacerile lor.

Companiile mai mici şi flotele de livrare ar putea prefera un card de combustibil preplătit cu o limită stabilită, cum ar fi cardul Eurowag EASY. Deţinătorii de carduri pot adăuga cu uşurinţă fonduri online, fără taxe sau suprataxe ascunse şi pot profita de reţeaua de acceptare Eurowag pentru a bloca preţuri competitive la combustibil fără a fi necesară vreo garanţie bancară.

Indiferent care din opţiuni se potriveşte cel mai bine pentru afacerea dumneavoastră, cele două carduri de combustibil mai sus menţionate, oferă plăţi sigure, plăţi fără numerar (în mai multe valute), facturare lunară simplificată care arată toate tranzacţiile efectuate pe fiecare card autorizat precum şi preţuri competitive la combustibil în toată Europa. Reţeaua noastră de acceptare în continuă expansiune include, de asemenea, peste 15.000 de staţii de alimentare care furnizează combustibili convenţionali şi alternativi.

Uşor de aplicat, greu de renunţat

Pur şi simplu completaţi un formular de contact. Un reprezentant Eurowag vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta despre necesităţile afacerii dumneavoastră şi vă va recomanda produsul care va corespunde cel mai bine acestor nevoi.

Pentru cardurile postplătite, vom efectua o analiză financiară a companiei dumneavoastră, vom analiza rezultatele financiare şi dinamica recentă a afacerii şi vom stabili o limită de credit odată ce toate informaţiile sunt verificate. Pentru cardurile noastre preplătite, vă vom ajuta să determinaţi o limită rezonabilă pentru achiziţiile de combustibil şi o sumă de depozit pentru plăţile taxelor pe baza consumului mediu şi a tipului de vehicul pe care compania dumneavoastră îl va folosi într-un anumit sistem de taxare.

Odată ce noile carduri de combustibil sunt emise (în decurs de 14 zile), puteţi începe să profitaţi de toate beneficiile menţionate mai sus, plus acces la asistenţă clienţi 24/7, un portal pentru clienţi uşor de utilizat şi o aplicaţie mobilă dar şi plăţi mai sigure cu blocarea cardului şi geolocalizare. Aplicaţi astăzi şi aflaţi de ce peste 15.000 de clienţi au ales cardurile de combustibil Eurowag ca fiind cea mai bună modalitate de plată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
combustibili,
carduri,
ajutor,
companii,
europa,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.