Orban, despre legile justiţiei: Săracul Iordache, nu ştie ce a semnat; PSD are amendamente în sertar

Postat la 01 noiembrie 2017 38 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că deputatul Florin Iordache nu a citit proiectul de modificare a legilor justiţiei pe care l-a semnat, afirmând că liberalii se aşteaptă ca amendamente care deja sunt scrise să fie introduce în proiect, aşa cum s-a întâmplat la legea graţierii.

Orban, despre legile justiţiei: Săracul Iordache, nu ştie ce a semnat; PSD are amendamente în sertar

„Îi atrag atenţia domnului deputat Iordache că nu şi-a citit propriul proiect de lege pe care l-a semnat. Domnul Iordache în declaraţia publică a spus că, în conformitate cu proiectul de lege pe care l-a semnat, în privinţa numirii şefilor de parchete preşedintele poate să refuze o singură dată o propunere formulată de ministrul Justiţiei. Este adevărat că există o asemenea prevedere în textul proiectului de lege, dar această prevedere nu se referă la şefii de parchete, respectiv procurorul şef al parchetului de pe lângî ICCJ, procurorul şef al DNA, ci se referă la preşedinţii şi vicepreşedinţii ÎCCJ”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.