Oraşul din România care atrage şoferii ca un magnet pentru combustibilul mai ieftin. Cum se practică „turismul de benzinărie”

Postat la 21 februarie 2022 1555 afişări

Oraşul din România care atrage şoferii ca un magnet pentru combustibilul mai ieftin. Cum se practică „turismul de benzinărie”

Cu un rezervor de combustibil de 50 de litri, şoferii pot economisi între 50 şi 60 lei la Câmpulung, unde benzina şi motorina sunt mai ieftine cu aproximativ 25 până la 35 de bani pe litru. Tot mai mulţi şoferi practică aşa-numitul „turism de benzinărie” pentru a optimiza costurile.

În weekend s-a ajuns să se stea la coadă prin benzinării, pentru achiziţionarea de combustibil, scrie ziaruldinmuscel.ro.

„Turismul de benzinărie” înfloreşte la Câmpulung, unde tot mai mulţi şoferi aleg să alimenteze pentru că preţul la combustil este mai mic.

oferii pot economisi zeci de lei la un singur plin dacă ajung la staţiile din Câmpulung pentru a cumpăra benzină sau motorină.

Benzina şi motorina, un lux pentru şoferi

Preţurile carburanţilor au crescut îngrijorător în decursul ultimelor două luni din cauza tarifului record al barilului de petrol care, în prezent, este de peste 90 de dolari. În curând, un baril de petrol va ajunge să coste şi peste 100 de dolari, estimează analiştii, ceea ce înseamnă că tarifele carburanţilor vor creşte alarmant în continuare.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soferi,
benzina,
campulung

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.