Orange îşi începe cu adevărat atacul. Compania intră din acest moment cu întreaga putere în luptă. Cum arată noua ofertă

Postat la 06 septembrie 2016 5994 afişări

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă...

Orange îşi începe cu adevărat atacul. Compania intră din acest moment cu întreaga putere în luptă. Cum arată noua ofertă

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a extins, după 3 luni de teste, de la 3 la peste 90 de oraşe din România aria în care oferă pachete de servicii fix-mobil, compania intrând practic din acest moment cu întreaga putere în luptă pentru a-şi convinge proprii clienţi dar şi pe cei ai rivalilor să cumpere de la companie şi servicii fixe la pachet cu cele mobile. Serviciile fixe - respectiv internet fix, telefonie fixă şi TV prin cablu, sunt livrate prin intermediul unui contract care îi oferă acces Orange la reţeaua de fibră optică a rivalilor de la Telekom România.

“Convergenţa este în centrul strategiei noastră. Lansăm acum servicii la care am lucrat în ultimul an de zile”, a spus Liudmila Climoc, CEO al Orange România, în cadrul conferinţei de presă care a marcat lansarea.

Vedeţi AICI noua ofertă Orange, cu care începe cu adevărat atacul!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.