EXCLUSIV: Pentru cel mai MODERN parc al Capitalei trebuie să se returneze 8 milioane de lei, INVESTIŢIE pentru care s-au tăiat MASIV copaci!

Autor: Alina Mihai Postat la 06 septembrie 2016 345 afişări

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Gabriel Mutu, a declarat într-un interviu acordat agenţiei de presă MEDIAFAX că instituţia pe care o conduce este obligată să returneze Ministerului Dezvoltării opt milioane de lei, bani primiţi pentru amenajarea parcului Drumul Taberei, reinaugurat anul trecut.

"La Parcul Drumul Taberei, problema este mult mai complexă, în sensul că, în opinia mea proiectul a fost greşit de la bun început. Soluţiile tehnice pe care acei proiectanţi, arhitecţi le-au prezentat şi au şi devenit obligatorii au fost greşite. În acest moment, noi suntem puşi în situaţia în care, pentru a rezolva aceste probleme, fie trebuie să dăm bani înapoi, fie trebuie să cheltuim bani în plus. (...)", a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Mutu.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drumul taberei,
parc,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.