Oficial rus: Sistemele antirachetă permit SUA să lanseze atacuri nucleare contra Rusiei

Postat la 26 aprilie 2017 90 afişări

Sistemele antirachetă instalate la baze din Europa permit Statelor Unite să lanseze atacuri nucleare împotriva Rusiei, acuză generalul Viktor Poznihir, un oficial din cadrul Statului Major al armatei ruse.

Oficial rus: Sistemele antirachetă permit SUA să lanseze atacuri nucleare contra Rusiei

"Prezenţa elementelor antibalistice în baze din Europa, la bordul unor nave militare aflate în mări şi oceane situate în apropierea Rusiei creează capabilităţi ofensive puternice, menţinute secrete, pentru lansarea unor atacuri rapide cu rachete nucleare împotriva Rusiei", a declarat miercuri locotenent-generalul Viktor Poznihir, prim-adjunct al şefului Departamentului pentru Operaţiuni al Statului Major al armatei ruse.

Elemente antibalistice americane sunt instalate, în cadrul sistemului NATO antirachetă, în România, urmând să fie montate şi în Polonia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.