O nouă lovitură privind ADERAREA la SCHENGEN! La asta nu se aştepta nimeni

Postat la 10 octombrie 2023 817 afişări

O nouă lovitură privind ADERAREA la SCHENGEN! La asta nu se aştepta nimeni

Aderarea României la Schengen este ameninţată serios de războiul din Israel, iar acesta este un avertisment care vine de la cel mai înalt nivel. Motivul pare să fie valul de migranţi care se va abate asupra Uniunii Europene.

Războiul din Israel face şi mai grea aderarea României la Schengen

Potrivit declaraţiilor deputatului PSD, Uniunea Europeană va fi nevoită să se confrunte cu o nouă problemă care va apărea în urma conflictului din Israel:

„În primul rând, asta ar fi cea mai mare problemă pentru Uniunea Europeană. Ce va face cu valul de migranţi care, evident, va veni. Vorbim despre Marea Mediterană, aceleaşi rute, până la urmă care se folosesc dinspre Siria, vor fi folosite şi de data aceasta. Ţările din sudul Europei vor fi din nou asaltate de migranţi, aceleaşi discuţii pe care le avem în Uniunea Europeană legate de Schengen şi uite cum este afectată, din nou, România în acest moment, că vor fi state care vor fi din nou reticente în a discuta despre extinderea Schengen, în momentul în care sunt atât de mulţi migranţi care intră în Europa”, a declarat deputatul PSD.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aderare,
asteptare,
lovitura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.