O femeie din Panciu s-a dat drept jurnalistă pentru a intra în mai multe secţii de votare

Autor: Petru Mazilu Postat la 27 septembrie 2020 187 afişări

O femeie din Panciu s-a dat drept jurnalistă pentru a intra în mai multe secţii de votare

O femeie din Panciu a intrat în mai multe secţii de votare susţinând că este jurnalistă, dar folosea, de fapt, o legitimaţie  falsă. Poliţiştii au fost sesizaţi şi au început o anchetă.

La Poliţia oraşului Panciu a fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi exercitarea unei profesii fără drept. Potrivit poliţiştilor, o femeia a folosit o legitimaţie falsă pentru a intra în secţii de le votare din oraş.

„În fapt, o persoană a sesizat faptul că o femeie foloseşte o legitimaţie de jurnalist care ar fi falsa pentru a intra în diverse secţii de votare”, au anunţat poliţiştii din Panciu.

Cercetările sunt în desfăşurare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poliţie,
jurnalistă,
legitimaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.