O cunoscută firmă de construcţii, obligată să plătească daune victimelor unui accident rutier produs dintr-o eroare a sa

Postat la 08 mai 2014 121 afişări

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au condamnat, în primă instanţă, Euroconstruct Trading 98 la plata de despăgubiri urmaşilor victimei unui accident rutier produs, din punctul de vedere al judecătorilor, din vina firmei de construcţii, căreia i-au interzis să mai participe la licitaţii publice.

O cunoscută firmă de construcţii, obligată să plătească daune victimelor unui accident rutier produs dintr-o eroare a sa

 Decizia nu este definitivă, societatea Euroconstruct Trading 98 declarând apel. Tribunalul Bucureşti va da o decizie definitivă în acest dosar.

În 27 iunie 2011, în Sectorul 5 al Capitală, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea unui motociclst, după ce acesta s-a ciocnit cu un autoturism. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit atunci că, din cauza absenţei unui indicator, ambii şoferi s-au considerat pe drum cu prioritate şi că eroarea aparţinea societăţii Euroconstruct Trading 98, care lucra la drumul respectiv.

Procurorii care au investigat cauza au trimis în judecată societatea comercială, în 8 iulie 2013, iar dosarul a ajuns pe masa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5. Judecarea cauzei a început în 3 septembrie 2013, iar după şapte luni, instanţa a pronunţat sentinţa în acest caz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-cunoscuta-firma-de-constructii-obligata-sa-plateasca-daune-victimelor-unui-accident-rutier-produs-dintr-o-eroare-a-sa-12614628
12614628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.