Noi DETALII privind moartea lui Boris Berezovski: Miliardarul a fost găsit cu o funie în jurul gâtului

Postat la 28 martie 2013 19 afişări

Miliardarul rus Boris Berezovski, decedat sâmbătă în Marea Britanie, a fost găsit pe jos, în baia locuinţei sale din Ascot, Berkshire, cu o funie în jurul gâtului, potrivit anchetatorilor.

Noi DETALII privind moartea lui Boris Berezovski: Miliardarul a fost găsit cu o funie în jurul gâtului

 Berezovski, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit mort, în baia casei sale din Ascot, Berkshire. Cadavrul lui ar fi fost găsit de un angajat, care a sunat la ambulanţă sâmbătă, la ora 15.18 GMT (17.18 ora României). El nu mai fusese văzut din seara precedentă, de la ora 22.30 GMT (00.30 ora României), relatează BBC News Online.

Poliţia a confirmat că echipajul ambulanţei a găsit trupul neînsufleţit al lui Berezovski pe podea.

Miliardarul rus a fost găsit zăcând pe jos în baie, cu o funie ("ligature") "în jurul gâtului şi o bucată dintr-un material similar prins de duşul din spatele lui", a declarat detectivul inspector Mark Bissell, în deschiderea anchetei pentru stabilirea cauzelor decesului acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-detalii-privind-moartea-lui-boris-berezovski-miliardarul-a-fost-gasit-cu-o-funie-in-jurul-gatului-10696541
10696541
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: BEST OF. Roşia Montană, o pierdere de aur!

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.