Nici rachetele nu te scapă de concedieri: SpaceX, compania fondată de Elon Musk, concediază 10% dintre angajaţi

Autor: Alex Ciutacu Postat la 16 ianuarie 2019 71 afişări

Nici rachetele nu te scapă de concedieri: SpaceX, compania fondată de Elon Musk, concediază 10% dintre angajaţi

Compania de rachete SpaceX a anunţat că îşi va reduce forţa de muncă cu circa 10%, ceea ce înseamnă că va concedia aproximativ 600 de persoane în SUA, potrivit Fortune.

În cadrul unui e-mail scris de preşedintele companiei, Gwynne Shotwell, şi citat de LA Times, arată că angajaţii au fost informaţi cu privire la reducerile de personal.

„Pentru a continua să livrăm pentru clienţii noştri şi pentru a ne continua dezvoltarea rachetei interplanetare, SpaceX trebuie să devină o companie mai uşoară”, a transmis compania. „Planurile pe care le avem noi au mai băgat şi alte organizaţii în faliment. Asta înseamnă că trebuie să ne despărţim de o parte dintre membrii muncitori şi talentaţi din echipa noastră”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
personal,
concediere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.