Cădere a leului în raport cu euro. Moneda naţională, la un nou minim istoric

Postat la 16 ianuarie 2019 66 afişări

Cursul de schimb leu/euro a atins miercuri un nou minim istoric, de 4,6830 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,02% faţă de marţi, arată datele afişate de Banca Naţională a României (BNR).

Cădere a leului în raport cu euro. Moneda naţională, la un nou minim istoric

De asemenea, cursul de schimb leu/euro a atins marţi un nou minim istoric, de 4,6822 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,11% faţă de luni. Astfel, moneda europeană a revenit pe apreciere în faţa leului. Cursul valutar leu/euro a scăzut luni cu 0,02%, la 4,6771 lei, după trei zile de minime istorice.

 

Cursul valutar leu/euro a atins vineri 4,6782 lei, o creştere de 0,04% faţă de joi, fiind a treia zi cu un nou minim istoric. Cursul de schimb pentru euro a atins, miercuri, pentru prima dată nivelul de peste 4,67 lei, când a fost stabilit la 4,6722 lei, o creştere de 0,11% faţă de ziua precedentă. De asemenea, joi, cursul de schimb pentru euro a fost stabilit la 4,6764 lei, o creştere de 0,09% faţă de miercuri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
istoric,
minim,
cadere,
moneda nationala,
raport,
bnr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.