Millennium Bank prelungeste cu sase luni promotia la creditele ipotecare

Postat la 05 ianuarie 2011 21 afişări

Millennium Bank a prelungit cu jumatate de an promotia la creditele ipotecare contractate pentru refinantarea altor imprumuturi ipotecare, oferind zero comision de analiza pana la sfarsitul lunii iunie 2011.

Banca a lansat in septembrie noul sau credit ipotecar, cu costuri mai mici pentru clienti, care includ marje de dobanda incepand de la 5% plus indicele Euribor/Robor la trei luni. Valoarea marjei depinde de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca. Dobanzile sunt variabile, iar clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comisioane de administrare si de rambursare in avans. Millennium Bank a anuntat atunci ca percepe pana in decembrie 2010 zero comision de analiza clientilor care aleg acest credit pentru a-si refinanta un alt imprumut ipotecar.

"De la lansarea noului credit ipotecar, aproximativ 40% dintre clientii nostri au solicitat acest produs pentru a refinanta alte obligatii financiare", a declarat Eliza Erhan, directorul de dezvoltare a produselor de retail la Millennium Bank, explicand astfel de ce banca a decis sa prelungeasca promotia.

Creditul ipotecar Millennium Bank cu optiune de refinantare este acordat in euro sau lei, pe o perioada intre 3 si 30 de ani, si finanteaza pana la 80% din valoarea imobilului achizitionat. Valoarea creditului este intre 5.000 si 300.000 de euro, sau echivalentul in lei.

Millennium Bank Romania este parte a celui mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si are 74 de unitati in Romania. Dupa primele noua luni ale anului, pierderile bancii s-au redus la 18,2 milioane de euro, cu aproape 32% fata de nivelul de 26,7 milioane de euro din aceeasi perioada a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-bank-prelungeste-cu-sase-luni-promotia-la-creditele-ipotecare-7865191
7865191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.