Merkel a dat asigurări Macedoniei de Nord privind începerea discuţiilor de aderare la UE

Postat la 14 iunie 2019 31 afişări

Premierul german Angela Merkel a dat asigurări că Parlamentul federal al Germaniei va aproba o decizie privind începerea discuţiilor de aderare a Macedoniei de Nord la Uniunea Europeană în luna septembrie, au informat autorităţile de la Skopje, relatează site-ul publicaţiei Balkan Insight.

Merkel a dat asigurări Macedoniei de Nord privind începerea discuţiilor de aderare la UE

"Cancelarul a subliniat faptul că Macedonia de Nord a îndeplinit toate aşteptările, iar Berlinul se aşteaptă la un rezultat pozitiv", a informat Guvernul din Macedonia de Nord.

Premierul Macedoniei de Nord, Zoran Zaev, a afirmat că ţara sa "are încredere deplină în cancelarul Merkel şi susţine politicile acesteia privind procesul de extindere al Uniunii Europene".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
macedonia,
angela merkel,
aderare,
asigurari,
discutii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.