ALERTĂ ANM: Cod portocaliu de ploi torenţiale în mai multe judeţe din ţară

Postat la 13 iunie 2019 271 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, avertizări Cod portocaliu de ploi torenţiale pentru judeţele Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Suceava şi Neamţ.

ALERTĂ ANM: Cod portocaliu de ploi torenţiale în mai multe judeţe din ţară

Meteorologii avertizează că, până la ora 18.15, în localitatea Petrila şi în zona de munte a judeţului Hunedoara va ploua abundent, iar aversele vor cumula local 35-45 l/mp. Se vor înregistra şi frecvente descărcări electrice, grindină de mici si medii dimensiuni şi vijelii.

Potrivit ANM, şi judeţul Bistriţa-Năsăud este sub avertizare Cod portocaliu, care vizează zona de munte, dar şi localităţile Sângeorz-Băi, Maieru, Telciu, Parva şi Romuli. Avertizarea este valabilă până la ora 18.00. Specialiştii anunţă că sunt posibile ploi torenţiale, grindină şi intensificări ale vântului.

În Suceava şi Neamţ, avertizarea Cod portocaliu este în vigoare până la ora 18.30 şi sunt vizate zonele de munte, dar şi localităţile Vatra Dornei, Broşteni, Şaru Dornei, Dorna Candrenilor, Panaci, Poiana Stampei, Cârlibaba şi Coşna.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod portocaliu,
anm,
ploi torentiale,
alerta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.