O femeie a deschis uşa unei case pe care a rezervat-o pe Airbnb şi a avut o surpriză neplăcută. Ce a găsit arăta ca într-un film de groază

Autor: Ioana Matei Postat la 14 iunie 2019 256 afişări

 O femeie a deschis uşa unei case pe care a rezervat-o pe Airbnb şi a avut o surpriză neplăcută. Ce a găsit arăta ca într-un film de groază

Când stai în Airbnb şi o uşă este încuiată, să nu crezi ca în spatele ei se afla doar lucrurile banale ale gazdei. Ashley Fryer, un blogger care a stat prin Airbnb, a trăit nefericita experienţă de se uita dincolo de o uşă încuiată, conform Huffington Post.

Ashley a explicat într-o postare pe Tweeter că în acea camera, care era încuiată, se aflau 2 arme, un tablou erotic şi o maşină de scris care avea tastele înlocuite cu dinţi. Ulterior, Ashley Fryer a dat startul unor discuţii aprinse pe Tweeter, după ce a postat întrebarea: „O să murim aici, nu-i aşa?”

În timp ce câţiva dintre urmaritorii ei se întrebau cum acea cameră încuiată a fost din senin descuiată, majoritatea au rămaşi şocaţi şi au răspuns prin diferite comentarii. „Niciodată să nu descui o uşă încuiată! Sunt 1000 de poveşti care vorbesc despre asta.”; „Împuşcă maşina de scris cu armele”; „Muşcă armele cu maşina de scris”, „Salvează-te!”, „Acela nu este un Airbnb, ci un Escape Room”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
case,
deschidere,
femeie,
film,
gasire,
surpriza,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.