Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi în Bucureşti şi comuna Tunari

Postat la 30 august 2013 43 afişări

Mega Image a deschis, vineri, cinci magazine noi, dintre care trei magazine de proximitate Shop&Go în Bucureşti şi două supermarketuri Mega Image, unul în Capitală şi unul în comuna Tunari, şi a încheiat astfel luna august cu nouă unităţi noi, a anunţat retailerul.

Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi în Bucureşti şi comuna Tunari

 Cele două supermarketuri Mega Image sunt situate unul în comuna Tunari, judeţul Ilfov, cu o suprafaţă de 551 metri pătraţi, şi unul pe strada Valea Argeşului din Capitală, cu o suprafaţă de aproximativ 256 metri pătraţi.

Cele trei magazine Shop&Go sunt amplasate pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti (129 metri pătraţi), Calea Ferentari (90 metri pătraţi) şi pe Splaiul Unirii (127 metri pătraţi).

În august, Mega Image a deschis nouă magazine, din care patru Mega Image şi cinci Shop&Go.Xavier Piesvaux este şeful Mega Image.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mega-image-a-deschis-vineri-cinci-magazine-noi-in-bucuresti-si-comuna-tunari-11281635
11281635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.