Lidl deschide săptămâna viitoare un nou magazin în Bucureşti

Postat la 20 noiembrie 2013 592 afişări

Retailerul german Lidl deschide miercurea viitoare un nou magazin în Bucureşti, a 14-a unitate a companiei din Capitală.

Lidl deschide săptămâna viitoare un nou magazin în Bucureşti

 Noul magazin este situat pe bulevardul Uverturii. Lidl are în prezent o reţea de 168 de magazine.

De la începutul anului, retailerul a mai deschis magazine în Bucureşti, Bacău, Caracal, Cluj, Constanţa, Galaţi, Mangalia, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Urziceni, Galaţi, Alba Iulia, Piteşti şi Iaşi.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2010, când a preluat, de la grupul Tengelmann, cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Potrivit unui raport al Consiliul Concurenţei, Lidl se situează pe locul trei într-un top al marilor retaileri, după vânzările de anul trecut, fiind depăşit de Kaufland şi Carrefour. Următorii în top sunt Real, Auchan, Penny&XXL, Mega Image, Cora, Profi şi Billa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lidl-deschide-saptamana-viitoare-un-nou-magazin-in-bucuresti-11710069
11710069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.