Unui tânăr francez obez i-a fost interzis accesul în avion, pe pachebot şi în trenurile Eurostar

Postat la 20 noiembrie 2013 77 afişări

Coşmarul unui tânăr francez obez, pe care o campanie aeriană şi un pachebot au refuzat să îl transporte din Statele Unite către Europa, a continuat marţi la Londra, unde Eurostar i-a interzis accesul în trenurile către Franţa.

Unui tânăr francez obez i-a fost interzis accesul în avion, pe pachebot şi în trenurile Eurostar

 Kevin Chenais, în vârstă de 22 de ani, care cântăreşte 230 de kilograme, a ajuns marţi dimineaţa la Londra împreună cu părinţii, de la New York, la bordul unui avion aparţinând companiei Virgin Atlantic.

Tânărul era blocat împreună cu părinţii în Statele Unite de la sfârşitul lui octombrie, din cauza refuzului companiei British Airways de a-l transporta, din motive de "securitate".

Suferind de o dereglare hormonală, el este tratat de mai mulţi ani de Mayo Clinic, cu sediul principal la Rochester (Minnesota, nord). El se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile cu motor şi are nevoie aproape în mod permanent de oxigen şi să fie supravegheat medical.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unui-tanar-francez-obez-i-a-fost-interzis-accesul-in-avion-pe-pachebot-si-in-trenurile-eurostar-11708702
11708702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.