Mark Zuckerberg susţine că firma Facebook este angrenată într-o luptă continuă cu entităţi din Rusia

Postat la 11 aprilie 2018 44 afişări

Mark Zuckerberg, co-fondatorul şi directorul general al Facebook, susţine că firma pe care o conduce este angrenată într-o luptă continuă cu entităţi din Rusia care încearcă să exploateze reţeaua de socializare, informează BBC News online.

Mark Zuckerberg susţine că firma Facebook este angrenată într-o luptă continuă cu entităţi din Rusia

"Este o cursă a înarmării. Vor deveni din ce în ce mai buni", a declarat şeful Facebook în cursul audierii sale în Congresul SUA.

"Sunt persoane în Rusia ale căror slujbă este să încerce să exploateze sistemele noastre şi alte sisteme de Internet, cât şi alte sisteme,", a mai afirmat Zuckerberg, care a anunţat că Facebook dezvoltă noi unelte pentru a identifica conturile false.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.