Mari publisheri din SUA au dat în judecată Audible - Amazon pentru încălcarea drepturilor de autor

Postat la 24 august 2019 70 afişări

Mari publisheri din SUA au dat în judecată Audible - Amazon pentru încălcarea drepturilor de autor

Mai mulţi mari publisheri din SUA au dat în judecată divizia Audible a companiei Amazon pentru încălcarea drepturilor de autor, procesul intentat având scopul de a bloca lansarea unei aplicaţii, Audible Caption, care permite afişarea pe ecran a textelor în timp ce sunt narate, potrivit Reuters.

Procesul a fost intentat de şapte companii membre ale Association of American Publishers (AAP), printre care HarperCollins Publishers, Penguin Random House, Hachette Book Group, Simon & Schuster şi Macmillan Publishers.

"Audible vrea să furnizeze atât textul, cât şi versiunile audio ale cărţilor fără a avea permisiunea proprietarilor drepturilor de autor şi în pofida faptului că pot vinde doar audiobook-uri", se arată într-un comunicat al AAP.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proces,
drepturi de autor,
amazon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.