România se numără printre ţările care vor prelua imigranţi de pe nava Ocean Viking

Autor: Teodora Marinescu Postat la 24 august 2019 49 afişări

Aproximativ 356 de imigranţi care se află la bordul navei de caritate Ocean Viking vor fi debarcaţi în Malta şi apoi relocaţi în mai multe ţări europene, inclusiv România, a informat vineri Guvernul maltez, informează site-ul agenţiei Dpa.

Ocean Viking, operată de organizaţiile SOS Méditerranée şi Doctori fără Frontiere, este blocată de mai multe zile pe mare după ce i s-a refuzat accesul în port.

"Malta a acceptat să fie o parte a soluţiei acordate navei Ocean Viking", se arată într-un comunicat al Guvernului maltez.

Imigranţii vor ajunge în Malta, de unde vor fi transportaţi în Franţa, Germania, Irlanda, Luxemburg, Portugalia şi România.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MALTA,
IMIGRANŢI,
ROMÂNIA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.