(P) De ce să îţi cumperi un iPhone XS

Postat la 23 august 2019 74 afişări

Înainte de a te grăbi să cumperi noile iPhone, care vor fi lansate curând în acest an, poate doreşti să arunci o privire şi pe telefoanele lansate anul trecut de Apple, care marchează cel de-al zecelea model de iPhone: iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR. Noi îţi vom oferi doar câteva motive pentru care iPhone XS ar putea fi următorul tău telefon.

(P) De ce să îţi cumperi un iPhone XS

Pro: iPhone XS are o cameră duală semnificativ îmbunătăţită, făcând fotografii mai bune decât iPhone X atât în medii întunecate, cât şi cu contrast ridicat. Are un procesor mai rapid, un Face ID mai rapid, suport dual-SIM şi este disponibil în versiunea auriu şi cu 512 GB.

Contra: Durata de viaţă a bateriei sale este cea mai scurtă dintre cele trei iPhone-uri noi şi doar puţin mai bună decât cea din anul anterior. În ciuda preţului său mai piperat, stocarea mai mare, încărcătoarele  rapide USB-C şi căştile te vor face să cheltui şi mai mult.

Acum haide să discutăm mai în detaliu despre avantajele unui iPhone XS.

Procesorul A12 Bionic

Procesorul A11 Bionic pe care Apple l-a introdus cu un an înainte a reuşit să fie cel mai bun dintre toţi rivalii, toate telefoanele care îl folosesc depăşind dispozitive cu cipuri Snapdragon 845 şi Kirin 970, în teste. Ce a făcut Apple pentru a plusa acest lucru? A instalat un procesor şi mai rapid pe iPhone XS.

A12 Bionic are două nuclee de performanţă, care au raportat o performanţă cu 15% mai rapidă, în timp ce consumă cu 40% mai puţină putere decât A11. Patru nuclee de eficienţă optimizează în continuare consumul de energie. Jocurile ar trebui să se vadă şi să se simtă şi mai bine, datorită creşterii de 50% a vitezei cu noul GPU A12 şi cu motorul neuronal care creşte numărul de operaţii pe care iPhone-ul le poate realiza pe secundă. Testele de referinţă confirmă cu siguranţă că A12 este mai mare decât A11, dar, mai important, îi dă peste nas procesorului Snapdragon 845 care alimentează telefoane Android de top. De asemenea, A12 ar trebui să fie deosebit de priceput în gestionarea tuturor aplicaţiilor cu realitate augmentată.

Cameră mai bună

Pe hârtie, camerele duale din spate de pe iPhone XS nu s-au schimbat prea mult faţă de cele oferite de Apple înainte, cu aceleaşi obiective cu unghi larg de 12 megapixeli şi teleobiective ca şi pe iPhone-urile anterioare.

Cu toate acestea, iPhone XS are un nou senzor cu pixeli mai adânci şi mai mari, despre care Apple spune că va acumula cu 50 la sută mai multă lumină. Asta ar trebui să însemne fotografii mai bune atunci când lumina este slabă, o zonă în care iPhone-urile au rămas în urma concurenţei.

Apple a adăugat, de asemenea, o caracteristică Control de adâncime pentru a ajusta imaginile portret, în timp ce o caracteristică Smart HDR este proiectată pentru a scoate în evidenţă cele mai importante elemente ale unei fotografii, chiar şi în umbre. Dacă fotografierea este unul din principalele feluri în care vei folosi telefonul, s-ar putea să-ţi placă iPhone XS, pentru că are cea mai bună cameră oferită de Apple într-un iPhone.

Este mai durabil

În timp ce originalul iPhone X a venit cu un rating IP67 pentru rezistenţa la praf şi apă, iPhone XS devine ceva mai durabil, cu un grad mai rezistent, IP68. Asta înseamnă că poţi arunca telefonul până la 6 metri sub apă şi să nu îţi faci griji cu privire la funcţionalitatea lui. IPhone XS este rezistent şi în alte moduri, folosind sticlă securizată, pe care Apple o consideră cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pe un smartphone.

Îmunănătăţiri la Face ID, difuzoare şi Dual SIM

iPhone XS vine cu o mulţime de upgrade-uri faţă de versiunea din anul anterior. Un Face ID îmbunătăţit înseamnă că telefonul tău se va debloca mai rapid, în timp ce ecranul oferă o gamă dinamică mai mare decât predecesorul său. Apple spune că noile telefoane oferă un sunet stereo mai larg, iar dacă eşti o persoană plimbăreaţă, vei aprecia asistenţa pentru cardurile SIM duale în noile iPhone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone,
lansare,
apple,
telefoane,
telefon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.