Ce este biohackingul şi de ce susţin adepţii că prima persoană care va trăi 1.000 de ani s-a născut deja

Postat la 27 august 2019 4615 afişări

Ce este biohackingul şi de ce susţin adepţii că prima persoană care va trăi 1.000 de ani s-a născut deja

Chiar dacă nu aţi mai auzit termenul de „biohacking” înainte, probabil aţi întâlnit o versiune a acestuia. Poate aţi citit despre fostul angajat al NASA, Josiah Zayner, care s-a injectat cu ADN folosind tehnologia CRISPR de editare a genelor, potrivit unui articol publicat pe vox.com.

 

Biohacking - cunoscut şi sub denumirea de biologie DIY - este un termen extrem de larg şi amorf care poate acoperi o gamă uriaşă de activităţi, de la efectuarea de experimente ştiinţifice pe drojdie sau alte organisme, până la urmărirea propriului somn şi dietă, la schimbarea propriei biologii prin pomparea în vene a sângelui unei persoane mai tinere, în speranţa că va lupta împotriva îmbătrânirii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sustinere,
termen,
folosire,
tehnologie,
adn,
angajare,
gene

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.