George Ciamba: Dosarul Brexit îi va afecta în special românii din Marea Britanie

Postat la 26 august 2019 247 afişări

Ministrul delegat pentru afaceri europene George Ciamba a declarat, luni, că dosarul Brexit îi va afecta în mod special pe românii din Marea Britanie. El a adăugat că acţiunea diplomatică privind drepturile românilor trebuie continuată şi după Brexit.

George Ciamba: Dosarul Brexit îi va afecta în special românii din Marea Britanie

”Subiectul Brexit începe să fie în prima linie şi să nu uităm că nu este un subiect abstract, este un subiect care ne afectează pe toţi şi va afecta în mod special pe cetăţenii români din Marea Britanie şi acţiunea noastră diplomatică din timpul preşedinţiei trebuie continuată cu accentul de a păstra ce am obţinut atunci, de a păstra această conservare drepturilor cetăţenilor români care a fost obţinută pe durata preşedinţiei. Dosarul Brexit este unul dintre dosarele cele mai importante din punct de vedere al României.

Va fi important să vedem cu vom evolua negocierile în perioadele următoare, dar trebuie să ne asigurăm că prin acţiunea noastră, nu numai la nivelul comisiei, nu numai la nivelul consiliului, dar şi la nivelul ţărilor membre, drepturile cetăţenilor români vor fi respectate”, a declarat George Ciamba, ministrul delegat pentru afaceri europene, în cadrul RADR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
marea britanie,
special,
dosar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.