Lovitură sub centură de la Ryanair. La scurt timp după anunţul Blue Air de suspendare a activităţilor, operatorul competitor a anunţat că oferă „bilete de salvare” a celor afectaţi de situaţie

Autor: Ioana Matei Postat la 06 septembrie 2022 18538 afişări

Lovitură sub centură de la Ryanair. La scurt timp după anunţul Blue Air de suspendare a activităţilor, operatorul competitor a anunţat că oferă „bilete de salvare” a celor afectaţi de situaţie

La scurt timp după ce operatorul aerian românesc Blue Air a anunţat suspendarea activităţilor, Ryanair, operator low-cost cu sediul central în Irlanda, a venit cu un anunţ de marketing prin care ar oferi bilete la preţuri redus celor afectaţi de situaţie. 

Concret, compania a anunţat că va oferi bilete la preţuri care pornesc de la 49,99 de euro (preţul normal de pornire de altfel pentru zborurile din România) familiilor care au zboruri rezervate la Blue Air din aeroporturile din ţară (Bucureşti, Cluj, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara) sau din Torino, Italia. 

 

„Ryanair salvează din nou situaţia cu preţuri de salvare care pornesc de la 49,99 de euro pentru a-i acomoda pe clienţii afectaţi de suspendarea subită a operaţiunilor Blue Air. În timp ce Blue Air suspendă zboruri în toată Europa, Ryanair continuă să opereze la un program complet cu peste 3.000 de zbpurir zilnice”, spuneau reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă.

 

Potrivit informaţiilor din comunicat, rutele cu preţuri „de salvare”  sunt: Cluj - Londra, Bucureşti - Bruxelles, Bucureşti - Dublin, Bucureşti - Londra, Bucureşti - Madrid, Bucureşti - Napoli, Bucureşti - Palma, Bucureşti - Pisa, Bucureşti - Roma, Bucureşti - Treviso, Torino - Napoli, Torino - Catania, Torino - Lamezia. 

 

În cursul zilei de marţi, Blue Air a anunţat suspendarea activităţilor până luni, 12 septembrie, ca urmare a popririi conturilor de către Ministerul Mediului. Potrivit Ministerului, citat de ZF; suma datorată de Blue Air către AFM ar fi de 28 de milioane de lei şi nu ar fi atât de mare încât compania să nu îşi continue activităţile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.