Locuri de mună disponibile pentru români care vor să lucreze pe vase de croazieră. Salarii incep de la 1.200 euro

Postat la 16 decembrie 2016 145 afişări

Locuri de mună disponibile pentru români care vor să lucreze pe vase de croazieră. Salarii incep de la 1.200 euro

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă românilor care vor să lucreze pe vase de croazieră. Angajatorii plătesc locurile de muncă ofertate cu salarii care încep de la 1.200 euro, la care se adaugă bacşişuri cuprinse între 600 euro şi 1.000 euro lunar.

O firmă de plasare de personal recrutează 50 de români dispuşi să lucreze pe vase de croazieră.

Angajatorii caută oameni care au cel puţin doi ani experienţă în postul pentru care aplică şi care vorbesc fluent engleza.

Posturile disponibile sunt de: Commis de Cuisine, Chef de Partie, Pastry Chef, Sous Chef, Cabin Stewardess, Senior Cabin Stewardess, Chief Housekeeper.

Angajatorii oferă salarii nete cuprinse între 1.200 euro şi peste 2.000 euro pe lună, la care se adaugă bacşişuri cuprinse între 600 euro şi 1.000 euro lunar. Masa şi cazarea sunt asigurate gratuit la bordul vaselor, scrie jurnalmm.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.